Принц Гаррі пояснив, чому Меган Маркл більше не зʼявиться у Великій Британії: "Я не привезу дружину назад до цієї країни!"

Знаменитості
1 437
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меган Маркл не повернеться у Велику Британію
Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: Getty Images

Після ряду скандалів молодший син чинного короля Британії боїться за життя коханої

Схоже, після переїзду у США Меган Маркл, яка, за чутками, намагається налагодити стосунки з Кейт Міддлтон, більше ніколи не повернеться у Велику Британію. А все тому що принц Гаррі впевнений — це надто небезпечно. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Чимало питань у прихильників королівської родини виникло після того, як принц Гаррі відвідав коронацію власного батька без Меган Маркл. Варто зазначити, що історична подія припала на день народження сина Меган і Гаррі, тому багато хто припускав, що саме через це герцогиня не супроводжувала чоловіка. Але, схоже, це не єдина причина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як повідомляє видання People, у документалці Tabloids on Trial ("Таблоїди на лаві підсудних") принц Гаррі відверто зізнався, що переймається за безпеку дружини. Адже на тлі великих скандалів з королівською родиною, на Меган можуть вчинити замах, якщо вона приїде у Велику Британію.

Це досі небезпечно, і все, що потрібно, це одна дійова особа, одна людина, яка це читає, щоби вона вчинила на основі того, що прочитала.
Буде це ніж або кислота, чи щось іще, це те, що мене серйозно тривожить. Це — одна з причин, чому я не привезу мою дружину назад до цієї країни,
—зазначив принц Гаррі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Дональд Трамп може вигнати Меган Маркл та принца Гаррі із США, якщо знову стане президентом. Адже політик вважає, що принц Гаррі зрадив королеву.