Трушний блог Юсуфа Дікеча: що постить турецький спортсмен, який став мемом Олімпіади-2024 (ФОТО)

Знаменитості
629
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Юсуф Дікеч на Олімпійських Іграх 2024 - мем
Юсуф Дікеч. Фото: wikimedia.org

Поза спортсмена та екіпірування зробили його зіркою мемів

Нещодавно ми писали, що на Олімпійських Іграх 2024 лучника переплутали з відомим репером. А ось турецький стрілок на змаганнях мав вигляд справжнього кілера, що зробило його справжньою зіркою соцмереж.

51-річний турецький спортсмен Юсуф Дікеч завоював на Олімпіаді-2024 срібну медаль зі стрільби з пневматичного пістолета з 10-метрової дистанції у змішаному командному заліку. Проте не менш вражало і те, який вигляд він при цьому мав.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, Дікеч поводився досить невимушено, відмовився від спецспорядження, протишумових навушників та змагався у звичайних окулярах замість антиблікових. Здавалося, що він просто стріляв по мішені в тирі, а не брав участь у змаганнях. Водночас користувачі Мережі жартували, що цьогоріч Туреччина відправила на Олімпіаду “кілера”.

Простодушність Юсуфа простежується і в його мікроблозі, популярність якого також стрімко зросла. Пропонуємо поглянути на те, що постить спортсмен. Спойлер: ніякої гламурності та заморочок - тільки життя як воно є.

Залаштунки Олімпійських Ігор

Тревел

Селфі з дружбанами

Котики

Роботка

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що відпочинок Ярослави Магучіх у спальному мішку став секретом "золотого стрибка" у фіналі Олімпійських ігор 2024. Більше про це - у цьому матеріалі.