"А я думала Ви гей…": відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов приголомшив новиною про заручини

Знаменитості
1 176
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Богдан Беспалов вперше показав свою кохану
Богдан Беспалов. Фото: instagram.com/bespalovmusic

Блогер вперше показав свою обраницю в палкому поцілунку

Популярний блогер-пліткар Богдан Беспалов приголомшив новиною про зміни в особистому житті. Чоловік вперше показав свою дівчину та натякнув на заручини. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Ми вже звикли до того, що Богдан Беспалов знає найпотаємніші подробиці з життя зірок та ділиться зі своєю аудиторією гарячими інсайдами. А от про життя самого блогера відомо мало що, оскільки це він залишає за кадром. Тому й не дивно, що його “кошенята” (так Богдан зазиває своїх глядачів) інколи пліткували навіть про його особисте життя та сексуальну орієнтацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та днями Беспалов показав чи не найцікавіший ексклюзив у своєму фотоблозі. В Instagram хлопець оприлюднив фото з дівчиною, яку палко поцілував на камеру.

Подробиці щодо своїх стосунків Богдан розкривати не став, як і імʼя своєї обраниці. Проте у підписі він натякнув на заручини, залишивши емодзі у виді сердечок та каблучки.

Богдан Беспалов показав дівчину
Богдан Беспалов. Фото: instagram.com/bespalovmusic

Варто зауважити, що це стало неочікуваністю навіть для прихильників Богдана. У коментарях вони почали ставити йому питання про особисте, розпитувати про дівчину та навіть зазначили, що думали, ніби блогер цікавиться чоловіками.

  • Наші вітання;

  • Як це, кошенята про всіх знають, а про вас ні;

  • Я думала ви гей… Дівчина дуже гарна!

  • Кошенята вимагають подробиць,

— пишуть під дописом підписники пліткаря.

Богдан Беспалов показав кохану
Богдан Беспалов. Фото: instagram.com/bespalovmusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва різко прокоментувала роботу Богдана Беспалова. Співачка відповіла блогеру-пліткарю на його інформацію про її "таємне весілля".