"Хто виригнув Беспалова?" Даша Астаф'єва відповіла блогеру-пліткарю на його інформацію про її "таємне весілля" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
9 804
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка та модель Даша Астаф'єва
Фото: Instagram/da_astafieva

Співачці вкрай не сподобалося те, що зробив блогер

Популярна українська телеведуча, модель та співачка Даша Астаф'єва, яка таємно вийшла заміж , спростувала свою інформацію про весілля. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в мережі останнім часом активно обговорюють інформацію, яку поширив скандальний блогер Богдан Беспалов стосовно моделі Даші Астаф’євої. Медійник стверджував, що ексучасниця колективу “Nikita” досить довгий період вже не самотня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба навіть, за його словами вона має статус одруженої жінки. Про це блогер заявив, пославшись на своїх інформаторів і повідомив, що обранець Даші молодший за неї на 10 років. Співачка щиро кохає його, але тримає подалі від публічності.

Хто виригнув Беспалова? Заригніть назад разом із кошенятами (так блогер називає своїх інформаторів. — Ред.).
- відреагувала на чутки Астаф’єва.
Пост Даші Астаф’євої
Фото: instagram.com/da_astafieva

Варто зазначити, що вона неохоче коментує особисте життя, але ще минулого року висловилася про речі, які хвилювали її прихильників. Тоді вона сказала, що серце її зайняте, але не стала називати імені можливого обранця.

У мене зараз таке правило, що про особисте не хочу говорити. Хочу вам сказати, що в мене все добре, що я закохана, щаслива і тішуся з усього досвіду. Я впевнена, що це єдине, що мене тримає, допомагає жити та знаходити смисли. Я бажаю кожній людині, яка почувається самотньо, вірити в те, що є справжнє кохання,
— розповідала тоді Астаф’єва. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Астаф’єва продемонструвала свій вигляд “до” та “після” нанесення професійного макіяжу. Окрім того, зірка показала, як доглядає за своєю шкірою.