Хіміотерапію завершено: Кейт Міддлтон боролася з хворобою 9 місяців, і ось що сталося (ВІДЕО)

Знаменитості
627
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії
Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Дружина спадкоємного принца Великої Британії повідомила про своє велике повернення

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, стиль якої помітно змінився, завершила курс лікування та поділилася своїми емоціями після важкого періоду. Попри досягнення важливої стадії в боротьбі з хворобою, попереду її ще чекає тривалий шлях до повного відновлення.

Про це вона повідомила у своїх соціальних мережах. Принцеса зізналася, що минулі дев'ять місяців стали справжнім випробуванням для неї та її родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, водночас завершення курсу хіміотерапії є для Кейт величезним полегшенням. Міддлтон також підкреслила, що зараз її пріоритетом є реабілітація та боротьба за здоров'я.

Крім того, Кейт з нетерпінням чекає на повернення до своєї публічної діяльності. Дружина принца Вільяма вже планує кілька важливих заходів на найближчі місяці, коли її здоров'я дозволить знову працювати.

Я не можу передати вам, яке це полегшення — нарешті завершити курс хіміотерапії. Тепер я зосереджена на тому, щоб робити все можливе, щоб уникнути раку. Хоч я закінчила хіміотерапію, мій шлях до зцілення та повного одужання довгий, і я мушу продовжувати сприймати кожен день так, як він приходить,
— розповіла Кейт Міддлтон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон натякнула на свій справжній діагноз. Ось який таємний сенс закладено в нещодавній образ принцеси Уельської.