Популярний комік мобілізувався до лав української армії

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сергій Чирков доєднався до ЗСУ
Фото: Інстаграм Сергія Чиркова

Стало відомо, де служить гуморист

Популярний український комік, резидент “Підпільного стендапу” Сергій Чирков прийняв важливе рішення у своєму житті. Чоловік боронитиме Україну на передовій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про мобілізацію Чиркова повідомили в Армія TV у Facebook. Говориться, що артист поповнив лави ЗСУ. Поки що він проходить курс базової військової підготовки у навчальному центрі. Варто зауважити, що незадовго до своєї мобілізації Сергій пройшов смугу перешкод у третій ОШБр. Цікаво, що зробив це він разом з продюсеркою та ведучою Ярославою Кравченко. Також зауважимо, що це відбувалося під наглядом захисника з позивним “Роджер”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, цей військовий брав участь у обороні Маріуполя та Київщини. Свого часу він потрапляв у російський полон, але зміг повернутися звідти.

Отож, Сергій та Ярослава успішно пройшли смугу перешкод. Варто зауважити, що саме після проходження цієї смуги Сергій прийняв рішення про мобілізацію. Поки що сам артист не коментує інформацію про своє відправлення на передову.

Сергій Чирков доєднався до ЗСУ
Скриншот з відео
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Олександр Положинський висловився про мобілізацію знаменитостей. Артист переконаний, що всі українські чоловіки мають пройти службу.