Має 4 октави, не їсть м'яса та "виховує" 9 собак: цікаві факти про Аріану Ґранде

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аріана Ґранде, фото
Таємниці життя Аріани Ґранде. Фото: instagram.com/arianagrande

Дізнайтесь більше про американську зірку

Аріана Ґранде вже багато років має величезну популярність в США та Європі. Проте, не багато українців знайомі з цією обдарованою молодою співачкою. Тож, ми ділимось цікавими фактами з біографії та особистого життя зірки, яка нещодавно пройшла тест на детекторі брехні.

13 цікавих фактів з біографії Аріани Ґранде

Аріана Ґранде - її біографія та особисте життя
Хто така Аріана Ґранде. Фото: instagram.com/arianagrande
Related video

Аріана Ґранде-Бутера (повне ім’я зірки) народилася і виросла в Бока-Ратон, штат Флорида, США. Дата народження 26 червня 1993 року. Вік — 31 рік. Знак Зодіаку — Рак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мама Аріани, Джоан Ґранде, обіймала посаду генерального директора компанії "Hose-McCann Communications", а тато Едвард Бутера — власника графічної студії. Вони вже давно розлучені. Зірка має старшого зведеного брата Френкі Ґранде, який є артистом і продюсером.

Аріана Ґранде має італійське коріння. Ще цікаво, що ім’я їй дали на честь принцеси Оріани з мультсеріалу "Кіт Фелікс".

Початок кар'єри Аріани Ґранде, фото
Аріана Ґранде в юності. Фото: Getty Images

З раннього дитинства Аріана Ґранде хотіла бути актрисою. Вона виступала в дитячому театрі Little Palm Theatre та в дитинстві зіграла роль Шарлотти в бродвейському мюзиклі "роль Шарлотти в бродвейському мюзиклі "13".

Популярність Аріана здобула завдяки ролі Кет Валентайн у телевізійних шоу Nickelodeon "Вікторія-переможниця" (2010—2013) та "Сем і Кет" (2013—2014). Її фільмографія також налічує ролі в серіалі "Королеви крику" та фільмах "Не дивись вгору" й "Зла: Частина перша".

Аріана Ґранде в серіалі Вікторія-переможниця, фото
Кадр з серіалу "Вікторія-переможниця"
Аріана Ґранде у фільмі Чародійка
Кадр з фільму "Зла"

Музична кар'єра Аріани стартувала у 2011 році з запису саундтреку до серіалу "Вікторія-переможниця". Того ж року вона підписала контракт зі звукозаписною компанією Republic Records. У 2013 році вийшов її дебютний альбом "Yours Truly", який зайняв перше місце в американському чарті Billboard 200. Наразі за плечима Ґранде — 9 альбомів та чимало хітів, які знають люди в усьому світі.

Аріана володіє найвищим жіночим голосом (сопрано) і має чотири октави вокального діапазону. Після виходу альбому "Yours Truly" критики почали порівнювати її з Мерайєю Кері через широкий вокальний діапазон і схожість у музиці.

Раніше Аріана була католичкою. Але співачка залишила церкву під час понтифікату Бенедикта XVI через його позицію щодо гомосексуальності, зазначивши, що її зведений брат Френкі — гей.

У Аріани Ґранде також було чимало проблем зі здоров’ям. Зірка страждає від гіпоглікемії, має посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), який у неї виник після теракту на Манчестер арені. А ще співачка більше ніж десять років проходила терапію через розлучення своїх батьків.

Фігура Аріани Ґранде, фото
Аріана Ґранде не їсть м’яса. Фото: instagram.com/arianagrande

Аріана Ґранде — веганка. А ще вона має дуже мініатюрну фігуру. Зріст — 155 см, а вага — 45 кг.

У Аріани Ґранде є дев’ять собак. Усіх вона взяла з притулків.

Собаки Аріани Ґранде, фото
Аріана Ґранде любить тварин. Фото: instagram.com/arianagrande

Особисте життя Аріани Ґранде доволі яскраве. Вона зустрічалася з актором Гремом Філліпсом, коміком Джаєм Бруксом, співаком Нейтаном Сайксом та репером Шоном Андерсоном. Але на рахунку співачки є кілька романів, які були найпопулярнішими. У 2016 році Аріана Ґранде почала стосунки з репером Маком Міллером, з яким познайомилася під час запису синглу "The Way". Хоча через 2 роки пара розійшлась, Мак любив Аріану, а сама дівчина довго страждала після його смерті. У травні 2018 року Аріана почала зустрічатися з актором і коміком Пітом Девідсоном. У червні 2018 року Девідсон підтвердив, що вони заручилися, але в жовтні того ж року пара скасувала заручини. У 2020 році Аріана почала стосунки з рієлтором Далтоном Гомесом. У травні 2021 року Аріана та Далтон таємно одружились, однак у 2024 році пара розлучилась. Тепер співачка має виплатити колишньому чималу суму грошей.

Аріана Ґранде і Мак Міллер, фото
Аріана Ґранде зустрічалась з Маком Міллером. Фото: instagram.com/arianagrande
Аріана Ґранде і Піт Девідсон, фото
Аріана Ґранде мала чимало романів. Фото: instagram.com/arianagrande
Аріана Ґранде і Далтон Гомес, фото
Аріана Ґранде була одружена. Фото: instagram.com/arianagrande
Аріана Ґранде і Ітан Слейтер, фото
Аріана Ґранде зруйнувала сім’ю актора Ітана Слейтера. Фото: соцмережі

Цікаво, що Аріані Ґранде приписують роль розлучниці. Подейкують, що під час роботи над фільмом "Зла" співачка закрутила роман з актором Ітаном Слейтером. Обоє на той момент були одружені. Заради стосунків з Аріаною Ітан покинув дружину та новонароджене дитя. А сама Ґранде у своє виправдання випустила пісню "yes, and?" (та й що?).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про актрису Фібі Тонкін. За свою кар’єру вона грала ролі русалки, відьми та перевертня.