Раміна Есхакзай увійшла до ТОП-10 найвпливовіших блогерів України (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Блогерка Раміна увійшла в ТОП-10 блогерів, які висвітлюють війну в Україні 2024
Блогерка Раміна Есхакзай. Фото: пресслужба

Хто ще опинився у списку?

Журналістка Раміна Есхакзай, яка днями вперше проказала свого коханого-військового, третій рік поспіль стала єдиною жінкою, що потрапила до першої десятки рейтингу найвпливовіших блогерів України, які висвітлюють війну у своїх матеріалах. Хто ще опинився у списку і що відомо про цей рейтинг — розповідаємо далі у цьому матеріалі!

Отже, дослідження провів аналітичний портал “Слово і діло”, який і склав рейтинг Найпопулярніших YouTube-блогерів, які розповідають про війну. Окрім Раміни, у списку бачимо імена мандрівника Дмитра Комарова, журналіста Володимира Золкіна, активіста Сергія Стерненка, блогера Олексія Дурнєва, політика Олексія Гончаренка та журналіста Романа Цимбалюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Очолив цьогорічний рейтинг журналіст Дмитро Гордон, а Раміна Есхакзай при цьому стала єдиною жінкою, яка потрапила до престижного списку українських YouTube-блогерів із найбільшою кількістю підписників, які висвітлюють війну в Україні. 

Рейтинг найпопулярніших Youtube-блогерів України, які висвітлюють тему війни: список
Найпопулярніші Youtube-блогери 2024. Фото: Слово і діло

Зауважимо, що на YouTube-каналі "RAMINA" регулярно виходять випуски з найгарячіших точок України, інтерв'ю з бійцями, які боронять нашу країну та відомими у різних сферах публічними діячами. Нещодавно на своєму каналі журналістка поділилась ексклюзивною розмовою з колишнім міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Журналістка першою взяла інтерв'ю в ексчиновника після його звільнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше також стало відомо, скільки заробляє та донатить на ЗСУ журналістка та блогерка Раміна Есхакзай. У її команді на сьогодні працює 15 осіб. Протягом року аудиторія каналу збільшилась майже на 5%, а загальна кількість підписників блогу тепер становить майже 1,5 млн.