Космічні суми! Названо рейтинг найбільш високооплачуваних акторів (ФОТО)

Новини шоубізнесу
651
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Раян Гослінг, Адам Сендлер, Дженніфер Еністон
Фото: колаж РБК-Україна

Перше місце дісталося 57-річному Адаму Сендлеру

Кожного року видання Forbes складає свій рейтинг найбільш високооплачуваних акторів. 2024-ий також не став виключенням і медійники представили десятку найбагатших артистів.

Про це повідомило видання РБК Україна, посилаючись на Forbes . Першу стрічку рейтингу з доволі хорошим відривом посів Адам Сендлер. За минулий рік йому вдалося заробити 73 млн доларів. Зокрема, дохід артиста формувався завдяки співпраці з Netflix.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Адам Сендлер
Фото: instagram.com/adamsandler

Наступним актором, який увійшов до десятки став Дензел Вашингтон. Він примножив свої кошти на 24 млн доларів. Слідом за Дензелом у рейтингу розташувався Бен Аффлек, який заробив 38 мільйонів. Вочевидь, основний його успіх минулого року - це співавторство у фільмі “Air”.

Дензел Вашингтон
Фото: instagram.com/denzelwashington.official
Бен Аффлек
Фото: instagram.com/benaffleckofc

Далі своє місце в рейтингу має Джейсон Стейтем. Заробіток одного з найбрутальніших персонажів кіно за минулий рік склав 41 млн доларів, стільки ж за 2023-ий заробив і легендарний Леонардо Ді Капріо.

Джейсон Стейтем
Фото: instagram.com/jasonstatham
Леонардо Ді Капріо
Фото: instagram.com/citazionidicaprio

На мільйон більше вдалося примножити Дженніфер Еністон (42 млн). У лідерах очікувано з'являється Раян Гослінг та Метт Деймон. Вони отримали по 43 млн доларів.

Дженніфер Еністон
Фото:instagram.com/jenniferaniston
Раян Гослінг
Фото:instagram.com/mattdamonteam
Метт Деймон
Фото: instagram.com/goslingdaily

61-річному Том Крузу вдалося обігнати своїх колег. найбільший відсоток його заробітку склала робота з кінокартиною "Місія неможлива". Впевнене друге місце цього топу дістається колезі Гослінга по стрічці Барбі Марго Роббі. Марго вдалося заробити 59 мільйонів доларів.

Том Круз
Фото:instagram.com/tomcruise
Марго Роббі
Фото: instagram.com/margottr0bbie_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фільм “20 днів в Маріуполі” отримав перший в історії України Оскар. Це був знаменний день для країни.