У рейтингу 100 найвпливовіших людей світу опинилися Дуа Ліпа, Андрій Єрмак і.... вдова російського опозиціонера Олексія Навального

Знаменитості
1 419
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Андрій Єрмак, Юлія Навальна
Фото: instagram.com/iamandreyyermak, instagram.com/yulia_navalnaya

Юлія Навальна неочікувано очолила категорію "Лідери" у рейтингу найвпливовіших людей сучасності

В минулу середу журнал Time опублікував щорічний рейтинг найвпливовіших людей світу, до якого увійшла співачка Дуа Ліпа. І яке ж було здивування для багатьох, коли на ряду з дружиною померлого російського опозиціонера Олексія Навального , опинилося тільки одне українське імʼя — глави Офісу президента Андрія Єрмака, який також увійшов до категорії Лідери.

Так, редактори журналу вирішили, що очолити категорію Лідери цього року має Юлія Навальна. Журналісти навіть взяли інтервʼю у Юлії Навальної, в якому розхвалили її діяльність, зазначивши, що жінка “взяла на себе роль лідера на світовій арені” після вбивства її чоловіка російською владою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що есе про Навальну написала віцепрезидентка США Камала Гарріс. У ньому зазначено, ніби Юлія бореться за “демократичну росію”, проте там знову не було мови про Україну, на території якої цинічно вдерлася рф.

На щастя, Юлія Навальна тепер взяла на себе роль лідера на світовій арені. Навальна пообіцяла продовжувати боротьбу свого чоловіка за справедливість та верховенство закону, даючи нову надію тим, хто бореться з корупцією та за вільну, демократичну росію. І при цьому вона демонструє виняткову самовідданість та силу,
— написала Харріс.
Юлія Навальна
Скриншот з сайту Time

При цьому серед найвпливовіших людей опинився тільки один українець — глава Офісу президента Андрій Єрмак. Про нього написав колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен.

Визначальними першими кадрами варварського вторгнення росії в Україну є зернисте відео, зняте президентом Володимиром Зеленським на вулицях Києва. Послання Зеленського, якого оточувала його команда, було чітким: керівництво України нікуди не збирається йти. Безпосередньо за ним тієї ночі стояв його високий радник Андрій Єрмак - людина, яка відіграє центральну роль у забезпеченні роботи влади,
— написав Андерс Фог Расмуссен.
Андрій Єрмак
Скриншот з сайту Time
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Зеленський відповів, кого варто було б звинувачувати у раптовій смерті Навального. За словами президента України, є тільки одна людина, якій вкрай вигідно було позбавитися від головного опозиціонера рф.