Путіністку Таїсію Повалій спотворила косметична процедура, і тепер це не виправить навіть хірург

Зіркова краса
897
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Прихильниця "русского мира" Таїсія Повалій поскаржилася на результат косметичних процедур, які тепер не виправлять навіть досвідчені хірурги. Путіністка поскаржилася, як несолодко їй доводиться жити із серйозною асиметрією обличчя та показала, який тепер має вигляд. Подробиці на HOCHU.ua!

Більшість знаменитостей воліють не говорити про свої зміни в зовнішності. Однак 58-річна Повалій не стала приховувати, що намагається зберегти своє обличчя для російської сцени, адже потрібно відпрацьовувати пропагандистські методички , "підспівуючи" кремлю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, одна з косметичних процедур тільки спотворила зовнішність опальної співачки. Про це пунітінстка розповіла росЗМІ , адже зрозуміла, що результати введення біополімерного гелю вже ніяк не приховати. Ба більше, довгі роки Повалій намагалася виправити це хірургічними методами, однак спроби виявилися марними.

Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було нинішніх, сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з'явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали.
Він у мене з часом зрісся з м'язами. Прибрати його тепер неможливо. Ось так і живу. Це все видно: ліва щока в мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж,

- підкреслила Повалій.

Путіністку Таїсію Повалій спотворила косметична процедура, яку не виправить навіть хірург - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов розсекретив, чому Лорак і Повалій  відмовилися від України.  Артист не може знайти виправдання таким вчинкам, проте не дає собі права засуджувати колег-зрадниць.