Зіпсували свою красу: 5 світових зірок, які на своєму прикладі довели, що "качині" губи — найгірший тренд (ФОТО)

Зіркова краса
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Не варто слідувати тимчасовим модним течіям. Ще пару років назад пухкі губи були у тренді, однак зараз з'являється мода на популярність. До того ж "качині" губи пасують далеко не всім. В нашому матеріалі ви можете дізнатися про світових зірок, які зіпсували свою красу через бажання "бути в тренді".

Прагнення відповідати стандартам краси іноді "осліплює": жінки втрачають відчуття міри, збільшуючи губи до такого розміру, що вони спотворюють пропорції обличчя. На жаль, не завжди можна виправити це наслідок. Деякі акторки вирішили скористатися ботоксом, перетворивши себе на "ляльок".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мер'єм Узерлі, турецько-німецька акторка та фотомодель, від природи мала пухкі губи. Однак з якихось невідомих причин вона вирішила зробити їх ще більшими за допомогою філерів. Порівняйте фото "до" та "після". Косметолог зірки явно перестаралася.

Зіпсували свою красу: 5 світових зірок, які на своєму прикладі довели, що "качині" губи вже давно не в моді (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images

Лара Флін Бойл, американська акторка з серіалу "Твін Пікс", в молодості комплексувала через горбинку на носі та перші зморшки. Щоб полюбити своє відображення в дзеркалі, вона лягала під ніж неодноразово. На жаль, вчасно не зупинилася, і після всіх маніпуляцій її природна краса зникла.

Зіпсували свою красу: 5 світових зірок, які на своєму прикладі довели, що "качині" губи вже давно не в моді (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images

Еммануель Беар, французька акторка, була еталоном краси, поки не вирішила збільшити губи біополімером, що призвело до спотворення їхньої форми. Тепер зірка виглядає якось так.

Зіпсували свою красу: 5 світових зірок, які на своєму прикладі довели, що "качині" губи вже давно не в моді (ФОТО) - фото №3
Фото: Getty Images

Ліндсі Лохан теж збільшувала губи. Це залишило свої сліди на її зовнішності. Від природної краси зірки майже нічого не залишилося.

Зіпсували свою красу: 5 світових зірок, які на своєму прикладі довели, що "качині" губи вже давно не в моді (ФОТО) - фото №4
Фото: Getty Images

Кортні Кокс, американська акторка і колишня модель, теж колись перестаралася зі збільшенням губ, що призвело до втрати акуратних пропорцій обличчя. На щастя, у 2017 році вона відмовилася від усіх лицьових філерів, розуміючи, що ін'єкції не роблять її молодшою.

Зіпсували свою красу: 5 світових зірок, які на своєму прикладі довели, що "качині" губи вже давно не в моді (ФОТО) - фото №5
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що Каньє Вест витратив $850 тисяч , аби позбутися зубів. Тепер в його роті - смак протезів, дорожчих за діаманти.