"Прийшов час змін, які додадуть мені впевненості": MamaRika приголомшила новиною про те, що зробила мамопластику (ВІДЕО)

Зіркова краса
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка співачка MamaRika приємно потішила своїх шанувальників новиною з особистого життя. Зірка зізналася, що зробила мамопластику. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це 34-річна селебритіс повідомила на своїй офіційній сторінці в  Instagram  31 січня. Цікаво, що зірка вирішила не розповідати, коли саме їй зробили операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму пості MamaRika зазначила, що мамопластику їй зробили у київській клініці. Знаменитість резюмувала:

Я люблю себе. Люблю різною, радісною і сумною, повною сил і виснаженою, з мейком і без. З усіма своїми недоліками, шрамами, якими я пишаюся, – вони нагадують мені, хто я є, нагадують про народження сина, про жіночу силу, яка в мені, яка в кожній із нас. Але я готова йти далі й ставати кращою версією себе. Тому прийшов час змін, які додадуть мені впевненості, а це так важливо, погодьтеся. Я довго наважувалася на цей крок, адже моє тіло повинно подобатися мені на 100%, і це рішення було прийнято з великої любові до себе, тільки так і не інакше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як MamaRika розповіла, чому її чоловік не пішов на фронт. Артистка додала, що коханий навіть  ображався на неї з цього приводу.