Вишукано, як завжди: Дженніфер Лопес показала наймоднішу зачіску цього року (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Дженніфер Лопес, яка раніше вразила образами у новому кліпі, показала підписникам мікроблогу свою нову зачіску. Вона точно буде в тренді 2024 року, тож беріть собі на замітку!

Співачка та акторка Дженніфер Лопес похизувалась своєю модною зачіскою перед Instagram-підписниками. Відмітимо, що на сьогодні за мікроблогом зірки стежить понад 253 млн людей.

Так, Джей Ло зробила боковий проділ, а потім підгорнула, зачесала назад та закріпила за допомогою гладкого чорного банту частину гладеньких локонів.

Related video
Фото: @jlo
Фото: @jlo
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo

Під цю зачіску кохана Бена Аффлека одягнула чорну водолазку, корсет без бретелей відтінку слонової кістки, а також штани в тон. Доповнювали образ макіяж у бежевих відтінках та безліч дорогоцінних прикрас, у тому числі - сережки-кільця, які так полюбляє зірка.

Фото: @jlo
Фото: @jlo

Дженніфер не стала заморочуватися з підписом до фото і замість нього залишила емодзі у вигляді двох сердечок - чорного та білого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Дженніфер Лопес вразила образом на Тижні моди у Парижі. Зірка була вбрана у зелену сукню з глибоким декольте, а також квітчасту накидку. Який вигляд вона мала у цьому розкішному вбранні - показуємо тут.

Фото: @jlo