Дуже ніжний та пасуватиме до будь-якого образу: Селена Гомес похизувалась свіженьким манікюром (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, що Дженніфер Лопес задає тренд на весняний манікюр. Підтримує зіркову колегу й Селена Гомес. Який манікюр знаменитість обрала для зустрічі весни 2024 року - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Серед клієнтів нейл-майстра Тома Бачика багато знаменитостей. Результатами роботи він ділиться у своєму мікроблозі, тож там завжди можна підглянути цікаві ідеї для манікюру.

Так, нещодавно Бачик показав ніжний манікюр, який він зробив для акторки та співачки Селени Гомес. Таке покриття пасуватиме майже до будь-якого образу, особливо весняного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього разу Селена віддала перевагу класичному френчу. Доповнювали свіженький манікюр зірки кілька стильних каблучок та яскраве вбрання.

Жіночий френч для Селени Гомес,

- підписав фото майстер.

В коментарях до публікації багато схвальних відгуків на роботу Тома. Водночас підписники зазначають, що френч - це завжди безпрограшний варіант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадаємо, що раніше ми ділилися beauty-секретами Гвінет Пелтроу. Так, зірка прихильниця здорового способу життя, але це не все, що допомагає їй виглядати значно молодшою за її справжній вік. Тож читайте цю статтю та обов’язково беріть лайфхаки акторки собі на замітку!

Фото: @selenagomez