Візьміть на замітку! Дженніфер Лопес задає тренд на весняний манікюр (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес, яка нещодавно показала наймоднішу зачіску цього року, похизувалась новим манікюром. Він має дуже ніжний вигляд, тож ідеально поєднуватиметься з весняними образами. Показуємо його ближче - у цій статті на HOCHU.ua.

Дженніфер Лопес показала, який манікюр можна зробити на початку весни. Для нього співачка обрала нейтральні відтінки та відмовилася від дизайну і камінців.

Світлиною з новим манікюром зірки поділився нейл-майстер Том Бачик у своєму мікроблозі. Він зазначив, що покрив нігті Джей Ло двома класичними відтінками, а також використав абрикосову олію для зволоження кутикули та шкіри.

Як зізнався Бачик, він любить нашаровувати нюдові відтінки, щоб “досягти ідеального кольору”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @tombachik
Фото: @tombachik

Після нанесення базового покриття “Strong Start”, я наніс один шар “Mademoiselle” як основний колір для отримання прозорого молочно-рожевого відтінку. Однак мені хотілося, щоб відтінок був трохи більш персиковим і ідеально пасував до сукні Дженніфер. Тому я наніс один шар “Skinny Dip”, щоб досягти ідеального кольору. Потім я наніс верхнє покриття “Gel Setter” для соковитого глянцевого блиску,

- поділився нейл-майстер.

Свіжий манікюр доповнили розкішні каблучки на руці Джей Ло. Після відвідування нейл-майстра зірка вирушила на шоу SNL.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, а ви вже бачили образ Дженніфер Лопес у гламурній шубі? Якщо ні, то пропонуємо вам перейти до цієї статті .

Фото: @jlo