Це дійсно вона?! Найвідоміша “німа” блогерка України змінилася до невпізнання (ВІДЕО)

Зіркова краса
165 913
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Антоніна Носова, фото
Скріншот: instagram.com/usvidomlenaa

Блогерка ненадовго відмовилася від недоглянутого на неохайного вигляду, що є частиною її образу

Нещодавно “поспілкувався” з наймовчазнішою українською блогеркою Антоніною Носовою Ніколас Карма. А тепер жінка потрапила у крісло до відомого візажиста Єгора Андрюшина. Що вийшло в результаті їхньої співпраці - показуємо у цьому матеріалі.

Український візажист Єгор Андрюшин тривалий час вмовляв українську блогерку Антоніну Носову дати йому можливість її нафарбувати. Жінка висувала йому різні вимоги - від 5000 коментарів під відео до 1000 роликів під його новий трек (так, Єгор виявився ще й співаком).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Врешті решт, Антоніна піддалася на вмовляння. Спойлер: результат - приголомшливий!

Так, Єгор зробив їй макіяж у персикових відтінках з акцентом на очі. Водночас Антоніна приміряла перуку з коротким світлим волоссям. Завершував образ блогерки - ексцентричний наряд з пір’ям.

Як згодом зазначив візажист, на макіяж та зачіску для Антоніни він витратив дві години. Та виявилося, що блогерці новий імідж не сподобався - через це вона демонстративно (і як завжди мовчки) залишила кадр.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше незвичний для себе образ приміряла і Надя Дорофєєва. Який вигляд вона мала на digital-обкладинці Cosmopolitan - показуємо у цій статті .