Наталія Могилевська здивувала цікавим методом, за допомогою якого хоче очищитися та схуднути (ВІДЕО)

Зіркова краса
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталія Могилевська зазначила, що не зможе бути на голодуванні 21 день
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

У себе в соцмережах Могилевська показала, як варить трави для очищення та схуднення

Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська, яка показала, як погладшала всього за декілька місяців, розповіла, що має намір схуднути. Ба більше, Наталія озвучила вельми цікавий спосіб, за допомогою якого вона хоче це зробити. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Наталія продемонструвала, як займається варінням трав з медом. Зірка планує реалізувати їх для очищення організму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артистка розповіла, що прийняла рішення зайнятися голодуванням. Метою Могилевської є очищення організму, прискорення метаболізму, а також позбавлення від зайвих кілограмів.

Я вирішила пришвидшити марафон "Богиня до дня народження" тижнем голодування за Марвою Оганян. Усі, кого цікавить тема, будь ласка, прочитайте її книгу про голодування. Зазвичай воно триває 21 день для повного зцілення й очищення організму. Я розумію, що для мене це неможливо, тому що ми збираємося у відпустку, але хоча б тиждень, щоб прискорити метаболізм й очистити організм і скинути зайві 2–3 кг,
– зазначила Могилевська.

Співачка також зауважила, що процес голодування на травах проходить для неї легше, ніж на воді. Причина в тому, що трави - це рідке харчування для організму.

Перш ніж починати, прочитайте уважно книгу Марви Оганян та інформацію про голодування в інтернеті,
– додала виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як артистка Наталія Могилевська відповіла, на що надихнув її коханий чоловік. Співачка пограла з обранцем у цікаву гру, за правилами якої їй довелося відповідати на питання від коханого.