"Дві вагітності залишили на моєму тілі стриї": Даша Кацуріна продемонструвала, як позбувається розтяжок на тілі (ФОТО)

Зіркова краса
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Даша Кацуріна зазначила, що деякі розтяжки їй навіть подобаються
Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Жінка незадоволена станом шкіри

Відома бізнесвумен та за сумісництвом кохана українського співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна, яка подякувала обранцю за чистий пеніс, розповіла про недоліки тіл, які були спричинені вагітностями. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що за життя Даша народжувала два рази. У себе на сторінці в Instagram вона заявила, що ці вагітності залишили слід на її тілі. Зокрема, жінка говорить про розтяжки, які залишилися на шкірі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Даша зауважує, що їх майже неможливо позбутися, але попри це вона намагається видалити їх. Окрім того, вона зізналася, які з них вона хотіла би залишити, а які їй взагалі не подобаються.

Дві вагітності залишили на моєму тілі стриї. Деякі я люблю, а деякі – ні. Зі стриями майже неможливо щось зробити, але у нас є план. Подивимося,
- резюмувала Даша.
Даша Кацуріна зазначила, що деякі розтяжки їй навіть подобаються
Скриншот

Кацуріна також продемонструвала, як саме відбувається процедура позбавлення розтяжок. Як бачимо з кадру, Даша видаляє стриї на грудях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Дантес і Даша Кацуріна приховали новину про поповнення в родині. Шоумен та бізнесвумен повідомили, що їх тепер стало на одного більше.