Мала аж 10-й розмір грудей! Аліна Доротюк вперше розповіла про свої пластичні операції

Зіркова краса
1 665
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Доротюк вперше розповіла про власні пластичні операціх
Аліна Доротюк. Фото: instagram.com/dorotiuk_

Журналістка Аліна Доротюк показала, як виглядала до зменшення грудей

Відома українська ведуча Аліна Доротюк, яку відправили на теплотрасу, зізналася, що була змушена зменшити груди. Як раніше виглядала інтервʼюерка та чому наважилася лягти під ніж хірурга — дізнавайтеся на Хочу!

Під час розмови з пластичним хірургом Дмитром Слоссером Аліна вперше розповіла про власні зміни у зовнішності. Журналістка зізналася, що двічі робила пластику. Перша — була заради зменшення грудей, а друга сталася нещодавно, коли дівчина вирішила змінити форму носа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Аліна Доротюк мала 10-й розмір грудей - як тоді виглядала журналістка
Аліна Доротюк до пластичної операції. Фото: скриншот

Так, стало відомо, що до популярності Аліна Доротюк мала 10-й розмір грудей. Редукційна маммопластика проводилася за медичними показаннями, а наважилася журналістка на неї заради власного комфорту.

У 2013 році, але це було за медичними показаннями, я зробила зменшення грудей. Я була худенька, маленька, і це було величезне навантаження, коли в тебе 10-й розмір грудей, які тягнуть вниз. Ти прокидаєшся серед ночі від того, що болить спина, тобі хочеться плакати постійно, і ти не отримуєш насолоди від життя,
— розповіла Аліна Доротюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Доротюк уперше висловилася про причину великого конфлікту з Володимиром Остапчуком. Виявилося, що вже тривалий час блогерка перебуває в чорному списку в шоумена.