Змотивувала чи налякала? Дуже схудла Крістіна Агілера відвідала захід у спортзалі (ФОТО, ВІДЕО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Крістіна Агілера схудла - шанувальники підозрюють її у використанні Оземпіку
Крістіна Агілера. Фото: instagram.com/xtina

Фанати зірки впевнені, що її струнка фігура є результатом використання “чудодійного” препарата

Раніше ми писали, скільки кг вдалося скинути Крістіні Агілері. А нещодавно вона продемонструвала схудлу фігуру на заході в одному зі спортзалів. Прихильники зірки вважають, що такі форми вона здобула за допомогою популярного серед селебрітіс препарату для схуднення.

43-річна американська співачка Крістіна Агілера стала обличчям мережі спортклубів Barry's. В одному з них влаштували захід за участю зірки. Відповідні фото та відео з’явилися на офіційній сторінці мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Знаменитість з’явилась на публіці у костюмі, який підкреслив її схудлу фігуру, та окулярах від сонця. Своє волосся вона зібрала у високий хвіст.

Зовнішній вигляд Агілери спричинив появу нової хвилі коментарів у Мережі. Так, зірці пригадали використання препарату Ozempic (зазвичай його призначають для лікування діабету 2-го типу, проте багато зірок користуються ним для схуднення - прим.ред.).

Деякі прихильники зірки обурилися, зазначивши, що Агілера “виглядає хворою” та “не думає про наслідки від цього препарату для її здоров’я”. Водночас інші шанувальники стали на захист співачки, називаючи її “чемпіоном життя”, а також “королевою того часу та королевою сьогодення”.

До речі, сама артистка ніколи не підтверджувала використання цього препарату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Крістіна Агілера обіцяє підвищити лібідо. Так, зірка випустила власний лубрикант і запустила гарячу лінію розмов про інтим. Читайте про це більше - у цьому матеріалі.