“Супермама” 7 сезон: коли і де дивитися 5 — 8 випуски від 11.03.2024

Супермама
2 134
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Учасниці "СуперМами" 7 сезону 2 тижня, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Телеканал СТБ"

Публікуємо анонс “Супермами” 7 сезон, другий тиждень

На СТБ розпочався новий тиждень реаліті "СуперМама", де на прикладі героїнь проєкту українки розбирають, хто ж така насправді незламна супермама. Коли та де дивитися нові випуски? Розповідаємо в нашому матеріалі.

Четвірка героїнь з різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3-х категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання "СуперМама". В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Другий тиждень проєкту “СуперМама” стане одним з найгарячіших у цьому сезоні! Адже нові супермами перевершать усе, що ви бачили до цього. Мама, яка заробляє на забаганки малюка контентом для дорослих. Мама, яка обмежує час на емоції доньки. Мама, яка вірить, що її син має дар зцілення та сам себе лікує. І мама, яка ніяк не стримує агресію дитини. Заради того, аби довести, що найкраще знаються на вихованні дітей, вони готові навіть влаштувати сварку на очах у Карпачова. 

Учасниця “СуперМами” 7 сезону
Скрін із відео YouTube-каналу “Телеканал СТБ”

Віка, ерудована мама. Вона наголошує, що запорука успіху — це добре прокачаний мозок. Разом з чоловіком виховують двох дітей — сина Платона та доньку Злату. Наразі Віка перебуває в декреті, сім’ю забезпечує чоловік. До народження сина працювала у Верховній раді. Та чи настільки ж ерудована донька Віки, як її мама — перевірить мам-контроль.

Вероніка, мама з іншої планети . Вона стверджує, що її 4-річний син має надздібності та  прибув до неї з космосу, тож такі примітивні речі, як горщик, йому не зрозумілі. Як мами оцінять методи виховання дитини та чи повірять конкурентки в здібності Вероніки та її сина?

Марія, мама широких поглядів. Разом з чоловіком вона виховує сина Тимофія. Маша — це мама, яка живе за принципом повної свободи для свого сина.. Вона вважає, що дитинство має бути безтурботним, тому не обмежує бажання сина та купує всі іграшки, які він побажає. Маша вийшла заміж після п’ятої зустрічі зі своїм чоловіком, і разом вони створили сім’ю, де головне — щастя та задоволення їхнього сина. Однак, чи дійсно все так ідеально, як здається? Це і перевірить делегація матусь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Учасниця “СуперМами” 7 сезону, 2 тижня, фото
Скрін із відео YouTube-каналу “Телеканал СТБ”

Карина, вимоглива мама. Разом із чоловіком, майором поліції, виховує доньку Вероніку. Карина зазначає, що вона сувора мама, вона хоче, щоб її дитина була вихованою, для неї головне аби вдома панувала дисципліна. До того ж героїня прийшла на проєкт “СуперМама” аби довести всім жінкам, що створювати затишок дома — це головні обовʼязки жінки. Вона вважає себе ідеальною мамою та дружиною. Та чи погодяться з такими наративами інші матусі?

Нагадаємо правила проєкту. Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “СуперМама”. 

Дивіться проєкт “СуперМама” з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ!