Переспівав маму двох синів та пройшов у прямі ефіри: військовий ЗСУ довів до сліз черговим виступом на "Голосі країни 13" (ВІДЕО)

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одним із найзворушливіших та найбільш проникливих виступів на сьомому епізоді вокального шоу "Голос країни 13" став кросбатл між військовослужбовцем ЗСУ Михайлом Панчишин та мамою двох синів Марією Стасюк. Подробиці - в нашому матеріалі.

Панчишин, який, до речі, перемагав на вокальному шоу "Х-фактор"  приголомшив зіркових тренерів виконанням чуттєвої композиції співака SHUMEI "Біля тополі". Артист каже, що йому ця пісня надзвичайно близька по духу, так як він порівнює себе із ліричним героєм, який загинув на війні. Зокрема, коли Михайло разом зі своїми братами пережив бій з ворогом то всіляко хотів передати звістку своїй родині, що він живий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Суперниця Михайла, молода матуся двох синів Марія Стасюк виконала композицію Джеррі Хейл "Пошта". Марія поділилася, що це для неї максимально особиста пісня-історія про стосунки в її житті.

Зіркова тренерка Марії Юлія Саніна потішила свою підопічну листом з дому. Як виявилося, один із синів учасниці написав листа своїй мамі. Щаслива Марія прочитала його в прямому ефірі. Зазначимо, що у підсумку кросбатлу,  Стасюк покинула шоу, адже поступилася Панчишину на 39 голосів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вокаліст з команди Наді Дорофєєвої розгромив суперницю з команди Івана Клименка та пройшов у прямі ефіри. Рішення глядачів було більш ніж однозначним.