Оживила хіт Тіни Тернер: Галина Печеніжська приголомшила своїм виступом на "Голосі країни 13" (ВІДЕО)

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Однією з найбільш епатажних та харизматичних виконавиць з команди Юлії Саніної на "Голосі країни 13" стала вокалістка Галина Печеніжська. На етапі кросбатлів вона виконала композицію "Why Must We Wait Until Tonight"  легендарної рок-виконавиці Тіни Тернер.

В такий спосіб, Печеніжська віддала данину пам'яті знаменитій артистці. Галина вразила глядачів діапазоном свого голосу та підкорила співом усіх зіркових наставників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саніна яскраво представила учасницю зі своєї команди. Вона оголосила:

Зараз прозвучить триб'ют Тіні Тернер – співачці, яку ми всі співаки дуже сильно поважаємо, на якій ми вчимося, на якій ми вчилися, але, на жаль, цього року її не стало. Це наша пам'ять великій співачці.

Суперницею Печеніжської на етапі кросбатлів став виконавець з команди Наді Дорофеєвої Едгар Єнокян. Ефектна артистка змогла переспівати блогера та музиканта та пройти в прямі ефіри. Варто нагадати, що як і Едгар, Галина мала проблеми зі здоров'ям перед виступом.

Ми пів ночі Галині шукали ліки для горла і від температури,

- відверто зізналась Юлія Саніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вокалістка з команди Юлії Саніної  вразила народною піснею  та пройшла далі в "Голосі країни". Дівчина перемогла у своєму кросбатлі з шаленим відривом.