"Продемонструвала і ніжність, і драйв": Іван Клименко вражений унікальним виступом своєї підопічної на "Голосі країни 13" (ВІДЕО)

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одним з найбільш автентичних та сміливих виступів на "Голосі країни 13" під час вчорашнього прямого ефіру став перформанс учасниці з команди Івана Клименка Стасі Чабан. Подробиці - в нашому матеріалі.

Юна артистка здивувала усіх глядачів унікальним співом. Кавер-версія на пісню знаменитого українського виконавця YAKTAK - "Уночі" вийшла максимально нестандартною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, варто зазначити, що фіналістка шоу, окрім того, що вкотре показала свій неймовірний тембр, так ще продемонструвала вміння гри на двох незвичних музичних інструментах.

Стася, ти неймовірна. Я вважаю, що такі виконавці, як ти, - майбутнє української музики. Ти самобутній самородок. Ти граєш на великій кількості інструментів, представляєш українську культуру. Мені подобається, як ти виконала цю пісню. Ти продемонструвала і ніжність, і драйв,

- резюмував виступ своєї підопічної Іван Клименко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофєєва висловила захват від співу українського військового. Юрій на першому етапі фіналу блискуче виконав композицію Квітки Цісик "Місто спить". У залі не лишилося жодного байдужого глядача після його виступу.