Скинув 100 кг! Учасник "МастерШеф" Ілля Харламов здивував своїм вражаючим схудненням: дивіться фото "до" та "після"

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Глядачів 12 сезону кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" здивував один з учасників. Однак фурор викликали не кулінарні шедеври чоловіка, а його дивовижне схуднення. Ілля Харламов розповів, як йому вдалося скинути 100 кг та показав фото "до" і "після".

Ілля Харламов мешкає в Києві, має дружину та доньку, є власником магазину китайського чаю та чайного простору. Зараз він щасливий та здоровий, однак так було не завжди. У своєму Instagram він розповів дивовижну історію, яка вразила багатьох людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ілля розповів, що майже все своє життя страждав від ожиріння, яке розпочалося з 11-річного віку. Він зізнався, що його максимальна вага сягала практично 200 кілограмів. Впродовж останніх  років він навіть спав, сидячи в кріслі, оскільки через надмірну вагу він не міг лягати.

Коли Іллі було 35 років, йому подарували тонометр. Це спонукало його переосмислити своє здоров'я та щось змінити у своєму житті.

Скинув 100 кг! Учасник "МастерШеф" Ілля Харламов здивував своїм вражаючим схудненням: дивіться фото "до та "після" - фото №1
Скинув 100 кг! Учасник "МастерШеф" Ілля Харламов здивував своїм вражаючим схудненням: дивіться фото "до та "після" - фото №2

Завдяки своїй силі волі та старанням Іллі вдалося схуднути більше ніж на 100 кілограмів за 20 місяців. Зараз він активно тренується та набирає м'язову масу.

Зараз Ілля Харламов веде свій блог на платформах TikTok, YouTube та Instagram, де він розповідає про здорове харчування та публікує власні рецепти. Учасник "МастерШеф" вважає, що треба вчитися не худнути, а вчитися їсти. Також він впевнений, що немає поганої їжі, а є неадекватне ставлення до неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як склалася доля всіх переможців шоу "МастерШеф". Дізнайтеся, хто став зіркою шоубізнесу, а хто переїхав на Балі.