"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись фінал — 18 випуск від 08.06.2024

Мастер Шеф
6 324
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 18 випуск, фото
Фото: пресслужба СТБ

Дізнайтесь, хто стане переможцем 13 сезону "МастерШеф"

Цієї суботи, 8 червня, глядачі нарешті дізнаються, хто стане найкращим кухарем-аматором 13 сезону шоу "МастерШеф". Але перед цим на учасників чекає чимало випробувань. Коли та де дивитись фінальний 18 випуск 13 сезону "МастерШеф"? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

Фіналісти розділяться на пари, щоб разом приготувати страву, яка може змінити їхнє життя. Хто наблизиться до перемоги? Хто здобуде звання найкращого? Стане ясно зовсім скоро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Залишається лише кілька випробувань до оголошення переможця 13 сезону "МастерШеф". Усе вирішать кулінарні навички учасників.

Ви будете працювати поруч з тією людиною, з якою змагатиметесь за кубок чемпіона. Ваші напарники — це ті, з ким ви готові йти до кінця,
— такими словами заінтригують судді.

Зрештою, лише двоє дійдуть до суперфіналу. Хто це буде? Влад, Аліна, Ірина чи Альона? І якою концепцією з трьох повноцінних страв вони вразять суддів на фінальній дегустації? І найголовніше — хто з них переможе?

МастерШеф фінал 13 сезону, фото
Фото: пресслужба СТБ

Дивіться 18 випуск 13 сезону "МастерШеф" 8 червня квітня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що "МастерШеф" разом з українцями придбали спецавто для ЗСУ. За 3 дні було зібрано понад 500 тисяч гривень.