"Ніби російський Дім-2". Глядачі обурені через постійні сварки учасників на шоу "МастерШеф" (ВІДЕО)

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 14, фото
Конфлікт між психологом і блогеркою на "МастерШеф" обговорюють у мережі. Фото: пресслужба СТБ

Нещодавній конфлікт між учасниками проєкту спричинив хвилю обговорень в Мережі

Як і багато інших телешоу, "МастерШеф" не обходиться без скандалів. У нещодавньому випуску між двома учасниками стався гучний конфлікт. Однак глядачів здивувала не стільки сварка кулінарів, скільки бажання творців шоу перетворити його на постійну драму. В Мережі вже встигли охрестити 14 сезон "МастерШеф" російським Домом-2.

Але почнімо з основного. Конфлікт розгорівся між 57-річним психологом Владиславом Захаровим і 26-річною блогеркою Крістіною Брзак. Дівчина винуватила Владислава в тому, що той назвав її "некрасивою". Згодом у готель, де мешкають учасники, приїхав її хлопець, аби "розібратись" з психологом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Приїхав її хлопчик і почав мені там щось казати, що я когось ображаю. Я його посадив на кроватку, став дивиться йому в очі і запитувати: "Що ти від мене хочеш?". Він казав, що він хоче, щоби я цього більше не робив. Ну і в кінцевому я йому сказав: "Так, я цього робити не буду". Все, він задоволений пішов,
— розповів свою версію Владислав.

Крістіна, описуючи свою версію подій, зазначила, що Владислав усе заперечував і казав, що його неправильно зрозуміли:

Я дуже сподіваюся на те, що до людини щось дійшло.

Інша учасниця повідомила, що Владиславу оголосили бойкот на шоу. Уривок конфлікту опублікували на Instagram-сторінці "МастерШеф", де шанувальники шоу почали активно обговорювати ситуацію. Більшсть глядачів стали на бік Владислава. Однак чимало підписників обурились через концепцію проєкту.

Глядачі розкритикували "МастерШеф-14", звинувачуючи творців в шоу у, тому що його перетворили на "Звану вечерю" або російський "Дім-2": "Проєкт вже кілька сезонів йде по одному й тому ж доволі примітивному сценарію, навіть учасників набирають на одні й ті самі ролі. СТБ, гей, глядачі не дурні, не треба перетворювати чи не єдине притомне на каналі розважальне шоу на фрік-шоу Звана вечеря", "Надуманий конфлікт, збирають коменти, піднімають рейтинг. Маски шоу", "Я дуже люблю шоу, але все більше і більше шоу перетворюється з кулінарного на Дім-2. Що значить бойкот? Дорослі люди, а поведінка як в садку. Прийшли на кулінарне шоу, тому треба показувати себе як кулінар".

Про Владислава відомо, що він родом із Києва, має три вищі освіти. Колишній військовий, який звільнився через небажання служити в росії, згодом займався торгівлею, а у 45 років вирішив стати психологом, і вже 12 років працює в цій сфері. Що стосується Крістіни, вона також киянка, захоплюється кулінарією, веде кулінарний блог у TikTok та Instagram, а також організовує майстер-класи з приготування страв різних кухонь світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Влад Міцкевич розсекретив, чи можна купити перемогу на проєкті "МастерШеф". Відомий кулінар зізнався, чи пропонував знімальній команді гроші за власну перемогу.