Софія Вергара приміряла сукню від Вікторії Бекхем у трендовому кольорі осені 2023 (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Акторка Софія Вергара, яка нещодавно розійшлась з колегою Джо Манганьєлло, відвідала виставку у Беверлі-Гіллз. Зірка мала приголомшливий вигляд у сукні від дружини Девіда Бекхема. Показуємо її образ ближче - у цій статті на HOCHU.ua.

Вчора, 2 листопада, у Christie's відбулася виставка Frequency брата Сальми Гаєк. Серед зіркових гостей опинилася й акторка Софія Вергара. На заході вона була одна, хоча туди її підвіз хірург-ортопед Джастін Саліман.

Акторка мала ефектний вигляд у мідісукні трендового червоного відтінку від Victoria Beckham. Вбрання мало спокусливий виріз на грудях, що вигідно підкреслював пишне декольте зірки. Свій образ вона доповнила босоніжками у кольорі металік та сумкою від Chanel. Своє довге волосся вона залишила розпущеним та зробила вечірній макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відмітимо, що у вбранні та аксесуарах у модному кольорі металік цього вечора з’явилась і Сальма Гаєк. Тренд на цей відтінок не виходить з моди вже кілька сезонів. Який вигляд мала акторка у “дзеркальному” вбранні - дивіться у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images