Бен Аффлек похизувався дружиною на галаконцерті. Лопес була розкішна!

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес, яка раніше відвідала вечірку іменитого дизайнера , продемонструвала новий ефектний образ. Цього разу вона та її чоловік Бен Аффлек замилували своєю появою на заході у Лос-Анджелесі. Подивіться, якими закоханими вони виглядають!

Днями у Лос-Анджелесі відбувся галаконцерт LACMA Art+Film 2023. На заході, який пройшов у Музеї мистецтв під патронатом модного дому Gucci, з’явилась одна з найпопулярніших зіркових пар - Дженніфер Лопес та Бен Аффлек.

Джей Ло вбралася у розкішну та сексуальну сукню від Gucci. Вона складалася з ліфа та мереживної спідниці, що мала розріз до стегна й була прикрашена лелітками та бісером. Під сукнею на зірці були труси в тон цього ж бренду. Доповнювали образ співачки бежеві босоніжки, золотистий клатч та дорогоцінні прикраси. Також Дженніфер зробила об’ємне укладання та вечірній макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Її чоловік, актор Бен Аффлек, вбрався у класичний чорний смокінг. Доповнювали його аутфіт біла сорочка, чорні туфлі та елегантний чорний метелик.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Дженніфер Лопес влаштувала розкішну вечірку . Приводом для неї став запуск колекції спідньої білизни спільно з Intimissimi.

Фото: Getty Images