Шарліз Терон підтримала суперечливий тренд, що не виходить з моди кілька років (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Шарліз Терон, яка раніше зачарувала образом у вінтажній сукні з перлами, відвідала захід у стильному вбранні, яке доповнила суперечливим поєднанням. Що особливого в образі акторки - розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Шарліз Терон стала гостею вечері краси The Hollywood Reporter Beauty Dinner. Захід, що організував Instagram за підтримки Upneeq, відбувся у Західному Голлівуді.

Для свого виходу акторка обрала сексуальній та водночас стильний образ, який їй дуже пасував. Вона вбралася у прозору блузку з чорним передом, під якою виднівся мереживний бюстгальтер, а також чорну шкіряну мідіспідницю з перфорацією. Доповнювали аутфіт зірки чорна краватка з білою облямівкою та сірі босоніжки, які вона поєднала зі шкарпетками.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, цей суперечливий тренд не виходить з моди вже кілька років. Основними перевагами комбінації босоніжок зі шкарпетками є зручність та надійність. Хоча, звісно, деякі поціновувачі естетики все ще можуть приходити в шок від такого поєднання. Але, погодьтеся, Шарліз дуже вдало його скомбінувала з вбранням.

Своє волосся акторка зібрала у хвостик, а тому можна роздивитися її золоті сережки з перлами та камінням. Також вона зробила легкий макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Кім Кардаш’ян викликала фурор елегантною сукнею. Барбі б оцінила!

Фото: Getty Images