Григорій Решетник зізнався, чи повернеться на екрани проєкт Холостяк (ВІДЕО)

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Незмінний ведучий романтичного проекту "Холостяк" Григорій Решетник розсекретив, чи плануються зйомки нового сезону. Адже у зв'язку з трагічними подіями в Україні, спровокованими війною, в Мережі неодноразово порушували питання, чи зможуть у нових умовах знімати реаліті.

Але Григорій Решетник зміг не тільки відповісти на популярне запитання, а й порадувати ще однією запланованою прем'єрою. Виявилося, продакшн готується до зйомок не тільки "Холостяка", а й "Холостячки".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це ведучий розповів в інтерв'ю "Люкс ФМ". Григорій зазначив, що наразі команда займається пошуком героїв. Однак точно сказати, коли вийдуть нові сезони поки що неможливо, адже зйомки залежатимуть від ситуації в Україні.

Вірю, що нам вдасться реалізувати проєкти. Зараз триває пошук героїв. Утім, усе залежить від ситуації в країні. У нас велика команда, якій потрібно працювати, але процес ускладнюється сиренами. Вони заважають романтиці. Драйв шоу втрачається, якщо побачення перебиватиметься тривогою і всі йтимуть в укриття, але ми працюємо, щоб вдалося зняти нові сезони,

- розповів Григорій Решетник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Григорій Решетнік  різко відповів хейтерам на закиди  щодо його поїздки в Рим. Телеведучий заявив, що поїхав за кордон у робочих справах.