Гайді Клум зачарувала відвертою сукнею від українського дизайнера (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

У Лос-Анджелесі відбувся світський захід, який відвідало чимало знаменитостей. Серед зіркових гостей опинилися не лише Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком, але й Гайді Клум. Супермодель з’явилась на заході у сукні від українського дизайнера, яку ми показуємо вам у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Днями у Музеї мистецтв пройшов галаконцерт LACMA Art+Film 2023 під патронатом модного дому Gucci. Захід вражав не тільки кількістю знаменитостей, але і їхніх розкішних образів.

Вбрання супермоделі Гайді Клум, в якому вона з’явилась на події, визнали найкращим за версією VogueUa. І ми абсолютно згодні з цією високою оцінкою! Тим паче, що створила це вбрання уродженка Одеси Леся Верлінг’єрі, котра давно живе та працює в США. Одяг від її бренду Lever Couture обирає багато голлівудських та світових зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Біла сукня, яку обрала Гайді, мало відвертий виріз на спині, грудях, а також з боків вздовж усього тіла супермоделі. Тож вбрання вигідно підкреслювало стрункі ноги та пишний бюст зірки. Доповнювали образ нюдові туфлі на підборах та кілька прикрас. Своє біляве волосся Клум зачесала назад та зробила макіяж з акцентом на очі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також на заході була й Кім Кардаш’ян. Вона викликала фурор елегантною рожевою сукнею.

Фото: Getty Images