Є чим похизуватися! Ніколь Кідман у сукні з вирізом вийшла на червону доріжку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ніколь Кідман, яка раніше у діловому аутфіті відвідала фестиваль у Сіднеї , знову вбралася у сукню. Знаменитість любить моделі, які підкреслюють її ідеальну фігуру. 

8 листопада на Bridgestone Arena в Нешвіллі відбулася 57-а церемонія вручення нагород Асоціації кантрі-музики. Серед зіркових гостей заходу - акторка Ніколь Кідман та її чоловік Кіт Урбан. Подружжя обіймалося, усміхалося та радо позувало фотографам.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На червону доріжку заходу Ніколь Кідман вийшла у довгій приголомшливій сукні від Coperni з колекції весна-літо 2024. Вбрання мало глибоке декольте, широкі бретельки, а також сексуальний виріз під грудьми, що відкривав плаский живіт акторки. Так, декор у вигляді металевого трикутника, що розміщувався у цій зоні, скріплював верх сукні зі спідницею. Доповненням образу зірки слугували чорні туфлі та сумка, а також прикраси від Rainbow K jewelry. Своє біляве волосся вона залишила розпущеним та зробила легкий макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Її чоловік віддав перевагу темній сорочці з принтом тай-дай, а також чорним штанам та взуттю. Стиль музиканта не гармоніював з образом Кідман, проте хто про це думає, коли дивиться на їхні щасливі обличчя?

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми  показували образ , в якому Ніколь Кідман з’явилась на Відкритому чемпіонаті США з тенісу. Акторка мала неймовірний вигляд!

Фото: Getty Images