Енн Гетевей вразила сукнею у трендовому кольорі осені 2023 (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Енн Гетевей стала зірковою гостею та ведучою заходу, який негласно називають “Оскаром” модної індустрії. Користуючись нагодою, акторка двічі змінила вбрання. Її total denim образ ми показували в іншій нашій статті , а тепер розповімо детальніше про інше вбрання зірки.

6 листопада в Американському музеї природознавства у Нью-Йорку відбулася церемонія CFDA Fashion Awards. На ній вручали нагороди найкращим дизайнерам та всім, хто зробив вагомий внесок у розвиток американської моди. Серед гостей заходу було чимало знаменитостей, у тому числі - модельєрка Вера Вонг, акторка та співачка Ванесса Гадженс та світська левиця Нікі Гілтон. Про це пише ТСН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Акторка Енн Гетевей, яка також була ведучою заходу, з’явилась у червоній сукні від Rodarte з колекції весна-літо 2018. Вбрання, яке було практично прозорим, прикрашали аплікації у вигляді червоних маків, а його поділ - червона рюша. Доповнювали образ акторки дорогоцінні прикраси, висока зачіска та вечірній макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що принц Вільям з’явився на заході з іншою Кейт. З якою відомою особистістю Його Величність пройшовся зеленою доріжкою - дізнавайтесь у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images