Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс показали зручні та стильні осінні образи на щодень (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ми полюбляємо підглядати за образами цього відомого голлівудського подружжя під час їхніх прогулянок Нью-Йорком. А все тому, що Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс завжди обирають прості й водночас стильні аутфіти , які легко повторити. 

Зіркове подружжя Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс не перестає милувати нас кожною своєю появою на публіці. Так, навіть під час звичайної прогулянки Нью-Йорком вони завжди тримаються за руки та мило базікають. Не став виключенням й останній вихід пари.

Для цієї прогулянки зірка серіалу “Пліткарка” обрала вільні джинси та смугастий джемпер, поверх якого одягнула вкорочене пальто з кишенями. Доповнювали образ кеди бежевого кольору від Converse, а також сумка з монограмою від Louis Vuitton.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловік Блейк віддав перевагу світлим штанам та картатим сорочці та куртці. На останній можна помітити нашивку футбольного клубу Рексем, співвласником якого Рейнольдс став у 2020 році. На голову актор одягнув сіру шапку, а на ноги - білі кеди.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше вуличні фотографи заскочили Блейк Лайвлі , коли вона йшла у справах. Чоловіка та дітей разом з акторкою не було.

Фото: Getty Images