"Відвали, с*чка!", - Дженніфер Лопес розізлилася на залицяння фанатки до її чоловіка. Момент потрапив на відео

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна американська акторка та співачка Дженніфер Лопес, в прямому сенсі цього слова, ошелешила своїх фоловерів емоційним вчинком щодо свого обранця Бена Аффлека. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Джей Ло вечеряла разом з Аффлеком в ресторані, а після гарно проведеного вечора з парою стався цікавий випадок. Одна із поціновувачок таланту Бена почала залицятися до нього та заявила, що кохає його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лопес не стрималася та відреагувала на такий підкат від шанувальниці. Відповідне відео було опубліковано на юту-каналі  Page Six . Невдоволена Дженніфер вигукнула фанатці у відповідь:

 Відвали, с*чка.

Однак, згодом 54-річна Лопес дала зрозуміти, що з гумором ставиться до цього питання. 51-річний Аффлек та його друзі теж доволі адекватно відреагували на цю ситуацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Дженніфер Лопес влаштувала розкішну вечірку на честь запуску колекції спідньої білизни спільно з брендом Intimissimi .  Спільно з ним Дженніфер розробила нову колекцію, а також стала обличчям рекламної компанії. Такий вибір моделі був не випадковістю, адже хто ще може краще продати колекції, як не їхні знамениті творці.