Елегантна Дженніфер Лоуренс відвідала відкриття виставки у Нью-Йорку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лоуренс, яка раніше абсолютно оголена побилася з грабіжниками на пляжі, відвідала світський захід у Нью-Йорку. Для своєї появи вона обрала елегантне вбрання у базових кольорах - чорному та білому. Більше про образ зірки “Голодних ігор” - читайте у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Вчора, 20 листопада, акторка Дженніфер Лоуренс відвідала відкриття святкової виставки Saks/Christian Dior у флагманському магазині Saks Fifth Avenue у Нью-Йорку.

Для своєї появи на публіці вона обрала чорно-біле вбрання від Dior: білу сорочку та чорну мідіспідницю. Поверх Лоуренс одягла чорне пальто з тонким поясом на талії, а на ноги - замшеві чоботи на підборах. З прикрас вона віддала перевагу сережкам з діамантами та браслету у вигляді ланцюга. Своє світле волосся вона залишила розпущеним - зачесала назад та одягла чорний обруч. Також Дженніфер зробила макіяж з акцентом на очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що співпраця Дженніфер Лоуренс та модного дому Dior розпочалася у жовтні 2012 року. Через кілька місяців саме у сукні цього бренду акторка отримувала “Оскар”. Дорогою на сцену вона зашпорталася у подолі вбрання і впала на сходах. Детальніше про розкішну сукню, через яку оконфузилась зірка - читайте тут .

Фото: Getty Images