Абсолютно оголена Дженніфер Лоуренс побилася з грабіжниками на пляжі (ФОТО)

Кіно та серіали
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська акторка Дженніфер Лоуренс хоч і провалила кастинг на "Сутінки" , зате отримала іншу незвичайну роль. Для зйомок секс-комедії "Без образ" знаменитість не побоялася повністю оголитися на камеру, продемонструвавши глядачам навіть найінтимніші частини тіла.

Прем'єра фільму "Без образ" ("No Hard Feelings) на Netflix відбулася 22 жовтня, тож про нього активно заговорили в Мережі. Зокрема, завдяки Дженніфер Лоуренс, яка зіграла дівчину, на ім'я Медді. Її героїня ось-ось може втратити житло за несплату боргів. Тому вона погоджується позбавити цноти 19-річного Персі позбавити цноти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За сюжетом, в одній зі сцен героїня Дженніфер Лоуренс виявила, що поки вона пішла купатися, її одяг вкрали. Тому вона оголена вплутується в бійку з грабіжниками, демонструючи своє голе тіло.

Усі мої близькі, уся моя команда цілком очікувано перепитували: "Ти впевнена? Впевнена? Точно впевнена?" А в мене навіть сумнівів ніяких не було. Мені це здалося сміховинним,

- розповіла актриса виданню Variety.

Абсолютно оголена Дженніфер Лоуренс побилася з грабіжниками на пляжі (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що  Дженніфер Лоуренс  шокувала незвичайним вбранням у Каннах. Ще б пак, актриса одягла шльопки під вечірню сукню від Dior!

Фото: Getty Images