На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Катерина Пєскова! Чим дивуватимуть імениті кулінари 25.05.2024

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво - фото
Фото: пресслужба СТБ

Де, коли і о котрій дивитися новий випуск, і чим він дивуватиме?

Популярне українське ранкове кулінарне шоу “Прокинься з Ектором” не перестає дивувати! Щосуботи на кухню до Ектора Хіменеса-Браво приходять зіркові гості, разом із якими він готує щось надзвичайне! 😍 Що буде цього разу — дізнавайтеся далі!

Вже завтра, 25 травня, один із найвідоміших шеф-кухарів країни Ектор Хіменес-Браво готуватиме нові страви з буденних інгредієнтів разом зі своїми гостями – улюбленцями зі всесвіту “МастерШеф”! Цього разу до Ектора завітає фіналістка “МастерШеф”-6 та “МастерШеф. Професіонали” Катерина Пєскова, повідомляє пресслужба СТБ .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щосуботи запрошені гості приносять Ектору один інгредієнт — буденний та звичний для продуктового кошика українців, а шеф-кухар надає два ексклюзивні рецепти з нього. Так, Катерина запропонує приготувати нові та небанальні страви з … буряка ! Вона переконана, що з цього українського продукту можна зробити набагато більше страв, ніж класичний борщ! І Ектор її підтримає!

Катерина Пєскова на шоу “Прокинься з Ектором” - фото
Катерина Пєскова. Фото: пресслужба СТБ

Під час приготування страв ведучий поцікавиться, як змінилося життя гості: які нові заклади відкрила Катерина, чим вона захоплюється поза роботою, чи вільне серце красуні і чи можна знайти її на сайтах знайомств, чим полюбляє снідати та який ідеальний сніданок приготує сама собі за 15 хв? Не проґавте! 😉

Дивіться прем’єрні випуски улюбленого ранкового шоу “Прокинься з Ектором” щосуботи, о 10:00 на СТБ! Новий 9 випуск 3 сезону вийде вже у суботу, 25 травня!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що на телеекрани повертається популярне реаліті-шоу “Холостяк”. І цей сезон буде унікальним , адже новим холостяком став відомий український захисник Олександр “Терен”, який втратив на війні обидві ноги. Після оголошення імені нового героя шоу сайт СТБ буквально “впав” — через величезну кількість заявок, які подавали дівчата, що хочуть потрапити на шоу.