Марина, Анна, Аліна чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 45-48 випуски від 13.11.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ завершився черговий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомилися з четвіркою матусь із Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушили в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3-х категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова. Під час фінальної зустрічі він віддав свої додаткові бали одній із учасниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першою гостей зустріла Марина. Разом з чоловіком вона виховує 2-річну Кіру та 1-річного Оскара. Мама привчає дітей до дисципліни та порядку з самого дитинства. Марина та її чоловік мають власний бізнес, пара займається товарами для схуднення. Героїня впевнена, що їй вистачає часу на все.

Марина, Анна, Аліна чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №1

Далі учасниці вирушили до Анни. Героїня виховує 22-річного Ігоря та 7-річного Максима. Діти від різних чоловіків, але виховує мама їх сама. Старший син героїні вже живе окремо, працює в IT-сфері та самостійно себе забезпечує. З Максимом мама проводить час, граючись, не вимагає від нього хороших оцінок чи виконання зобов'язань по дому. Також родина має спільне хобі — риболовлю. Окрім сім'ї, героїня займається бізнесом, вона є власницею найбільшої в Україні івент-агенції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Марина, Анна, Аліна чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №2

Третьою гостей зустріла Аліна. Разом із чоловіком героїня виховує 10-річну Єву. Багато часу дівчинка приділяє творчості: малює, ліпить, займається акторською майстерністю. Аліна теж має творчу професію — працює колористом, а також є власницею салону краси. Мама не вимагає від Єви хороших оцінок у школі. Набагато важливіше для неї — самостійність доньки. Єва сама може поприбирати, приготувати їсти та подбати про себе.

Марина, Анна, Аліна чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №3

Останньою на гостей чекала Яна. Разом з чоловіком вона виховує 11-річну Мілану, 5-річну Алісію та Аміну, якій майже 3 роки. Чоловік забезпечує родину, Яна ж знаходиться в декретній відпустці та проводить час з дітьми. Доньки Яни не ходять до дитячого садочку, адже вчити їх писати та читати в задоволення і самій мамі. Яна на одні хвилі з дітьми, любить разом гратися, кататися на каруселях, не встановляє для них чітких правил та заборон, навіть навпаки — заохочує їх проявляти фантазію та творчість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Марина, Анна, Аліна чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №4

За результатами голосування учасниці отримали такі бали:

  • Аліна — 59 балів

  • Аня — 50 балів

  • Яна — 50 балів

  • Марина — 44 бали

Свої 10 балів ведучий реаліті Дмитро Карпачов віддав Яні, у результаті чого вона і стала супермамою цього тижня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Марина, Анна, Аліна чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №5

Дивіться 41, 42, 43 і 44 випуски шоу "Супермама-6" від 6.11.2023 на  сайті “СТБ” !

Фото: stb.ua