“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 65-68 випуски від 18.12.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочинається новий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з четвіркою матусь із Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3-х категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 65-68 випуски від 18.12.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічатиме Олександра. Разом з чоловіком вона виховує 14-річного Єгора. Для мами важлива самостійність дитини. Так, син сам ходить до школи з першого класу, сам прибирає та робить уроки. Олександра акторка, грає в театрі. Вона вивчає італійську, польську, англійську, займається йогою, боксом та різними видами танців. Героїня переконана, що їх родина ідеальна! Чи погодяться з цим інші?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 65-68 випуски від 18.12.2023 - фото №2

Далі героїні вирушать до Карини. Вона працює весільним та сімейним фотографом. Учасниця реаліті розлучена, виховує 9-річного Кирила. Мама не втручається в навчання сина, адже впевнена, що це його зона відповідальності. У Карини з Кирилом дружні стосунки, без заборон та суворих правил. Вони разом розважаються та відвідують екстремальні розваги. Чи не порушується дисципліна в родині?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 65-68 випуски від 18.12.2023 - фото №3

Третьою гостей зустрічатиме Анастасія. Разом з чоловіком вона виховує Данила, йому 6 місяців. Настя називає себе спокійною та раціональною мамою, таким же росте і її син. Вона ставиться до нього так, як хотіла б, щоб ставилися до неї. Анастасія модель, призерка міжнародних конкурсів краси, обличчя багатьох світових брендів, а також “Королева України”. Зараз займається трейдингом. За якими правилами живе родина? Перевірять суперниці!

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 65-68 випуски від 18.12.2023 - фото №4

Останньою на гостей чекатиме Аліна. Героїня розлучена, виховує 7-річну Мілану. Аліна перфекціоністка, любить порядок і в квартирі, і в голові, до цього ж привчає і донечку. Також учасниця реаліті відмічає, що виховує справжню принесу! У Мілани завжди є великий вибір суконь, власна косметика, аксесуари. Аліна працює в б'юті-індустрії, вона майстер лазерної епіляції та перманентного макіяжу, має декілька салонів краси по Україні. Чи вдається їй встигати все? Та хто стане супермамою цього тижня?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 65-68 випуски від 18.12.2023 - фото №5

Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ

Фото: stb.ua