Христя, Олена, Валерія чи Анна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 69-72 випуски від 25.12.2023

Супермама
506
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ завершився черговий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушили в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. В кожному випуску глядачам дає практичні та цінні поради про виховання дітей ведучий проєкту Дмитро Карпачов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першою гостей зустрічала Христя. Разом з чоловіком вона виховує 7-річного Михася. Мама ніколи не кричить на сина, спокійно з ним розмовляє та все пояснює. Вона впевнена, що Михась – майбутній айтішник. Сама ж Христя працює в нейл-сфері, має власний манікюрний салон в Білій Церкві. Героїня встигає виховувати сина, бути турботливою дружиною та розвивати власний бізнес.

Христя, Елена, Валерия или Анна - кто победил в шоу "Супермама" 6 сезон: 69-72 выпуски от 25.12.2023 - фото №1

Далі героїні вирушили до Олени. Разом з чоловіком вона виховує 6-річну Христину та 3-річного Романа. Основний принцип у спілкуванні з дітьми для Олени – бути гарним прикладом для наслідування, виховувати та розвивати себе. Героїня працювала HR-менеджером у міжнародній компанії, але зараз поставила роботу на паузу та насолоджується життям.

Христя, Елена, Валерия или Анна - кто победил в шоу "Супермама" 6 сезон: 69-72 выпуски от 25.12.2023 - фото №2

Третьою гостей зустріла Валерія. Разом з чоловіком виховує 5-річну Владиславу. Для Валерії важливий розвиток дитини, тому донечка ходить на безліч гуртків: басейн, вокал, англійська, повітряна гімнастика. Також мама займається розвитком з Владиславою і вдома. Валерія працює кавістом та фромаж'є, проводить дегустації та гастровечори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Христя, Елена, Валерия или Анна - кто победил в шоу "Супермама" 6 сезон: 69-72 выпуски от 25.12.2023 - фото №3

Останньою на гостей чекала Анна. Разом з чоловіком вона виховує 7-річну Алісу та Артура, йому 1 рік. Девіз їх родини: “Тато працює, мама красива”. Так, чоловік Анни – футболіст Олексій Зозуля. Героїня ж ходить в спортивний зал, на масаж, відвідує косметолога. Також вона займається створенням сімейного затишку та вихованням дітей. Аня називає себе суворою мамою, адже для неї важливо бути авторитетом.

Христя, Елена, Валерия или Анна - кто победил в шоу "Супермама" 6 сезон: 69-72 выпуски от 25.12.2023 - фото №4

За результатами голосування учасниці отримали такі бали:

  • Христя — 40 балів

  • Аня — 38 балів

  • Олена — 31 бал

  • Лєра — 27 балів

Ведучий реаліті Дмитро Карпачов зазначив, що нікому не дасть 10 балів. Проте 5 — подарує. Такою щасливицею стала Анна, яка в результаті перегнала суперницю, отримавши 43 бали і титул “Супермама”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Христя, Елена, Валерия или Анна - кто победил в шоу "Супермама" 6 сезон: 69-72 выпуски от 25.12.2023 - фото №5

Дивіться  69, 70, 71 і 72 випуски шоу "Супермама-6" від 25 .12.2023 на сайт і “ СТБ ”!

Фото: stb.ua