Каблучки для розлучення: новий тренд чи спогад про минуле

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новий тред - каблучка для розлучення
Каблучка для розлучення. Фото: mukachevo

Каблучки з приводу розлучення стають все більше популярними

Якщо так сталося і ваш шлюб добіг кінця, потрібно подумати, що робити з обручкою після розлучення. Адже її не можна подарувати чи просто викинути. Останнім часом все більшої популярності набирають каблучки для розлучення, про які ми поговоримо далі.

Каблучки для розлучення вже давно не новинка, проте багато людей про них навіть не здогадуються. Для чого потрібна така прикраса і на якому пальці її носити, розповідає bestlifeonline.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що таке каблучка для розлучення

Обручка для розлучення — це каблучка, яку жінка купує собі на згадку про завершення шлюборозлучного процесу та початок нового початку життя. Така прикраса є символом свободи, впевненості та нагадує про те, що жінка передусім має любити і піклуватися про себе.

Такі каблучки можуть бути будь-якої форми, матеріалу, з камінням чи без. Ви можете створити її за індивідуальним замовленням чи обирати з наявних у продажі. Або ж переробити свою обручку.

Популярності каблучкам для розлучень додали відомі знаменитості. Модель Емілі Ратаковскі нещодавно віддала одну в березні після її розриву з Себастьяном Беаром Макклардом.

На якому пальці носити каблучку для розлучення

Придбання каблучки для розлучення - це унікальний спосіб проявити любов до себе після переломного моменту вашого життя. Носити її можна на будь-якому пальці, це не має абсолютно ніякого значення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи важливо взагалі носити обручки. Багато людей не вважають за потрібне дотримуватися таких правил.