Одягати чи сховати: 5 причин носити обручки щодня

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Звичай носити обручки походить з давніх часів. Це не просто прикраса, а символ поєднання двох половинок в єдине ціле за допомогою щирого кохання. Вважається, що обручки мають бути гладкі, без будь-якого оздоблення, аби життя молодої сім'ї було без перешкод.

Багато пар не хочуть носити обручки з практичних міркувань. Вони заважають у побуті чи незручні при виконанні певної роботи. Чому важливо завжди одягати обручку одруженим людям, розповідає  tobiporada.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Одягати чи сховати: 5 причин носити обручки щодня - фото №1
  1. Незалежно, перебуваєте ви у шлюбі чи ні, сторонні люди завжди звертають увагу на наявність або відсутність обручки на пальці. та роблять зручні їм припущення.

  2. Обручка - це постійне щоденне нагадування про те, що кожна ваша дія, думка та прийняте рішення так чи інакше впивають на вашу половинку.

  3. Носити кільце означає виявляти повагу до вашого партнера у кожен момент вашого життя. А повага у шлюбі надзвичайно важлива для гармонічних стосунків.

  4. Обручка на руці помітна завжди і є першою лінією захисту від невірності та допомагає боротися зі спокусами.

  5. Постійне носіння обручки є символом для ваших дітей, що шлюб має для вас велике значення незалежно від кількості прожитих разом років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про Всесвітній день шлюбу . Коли його відзначати та найкращі привітання зі святом.

Головне фото: gagaru