Крапля зубної пасти здатна творити чудеса: як відмити "столітній" наліт всередині чашки

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Зубна паста чудово впорається з жовтим нальотом у чашках
Жовтий наліт на чашках. Фото: lihtaryk.com.ua

Наліт від чаю чи кави складно прибрати без надмірного тертя

Наліт всередині чашки від кави, чаю чи напоїв досить складно відмивається звичайним засобом для миття посуду. А агресивні мийні засоби чи порошок для чищення можуть залишити глибокі подряпини.

Тому господині шукають варіанти дбайливого очищення простими способами. Впоратися з нальотом всередині посуду допоможе маленька крапелька зубної пасти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Щоб не витрачати якісний та дорогий засіб, яким ви чистите зуби, радимо придбати упаковку найдешевшої зубної пасти, навіть з терміном, що закінчився. Адже паста стане у пригоді не лише для посуду. Вона чудово допоможе відмити білі кросівки, наповнити туалет ароматом свіжості та навіть позбутися подряпин на меблях.

Як прибрати наліт зубною пастою

Потрібно намочити брудний посуд, вичавити краплю зубної пасти всередину, а тоді за допомогою старої зубної щітки “помасажувати” стінки чашки. Далі треба зачекати 10-15 хвилин, а тоді просто помити посуд чистою водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зубна паста прибере весь наліт і чашки та посуд будуть виблискувати від чистоти та надзвичайної білизни. Також вона надзвичайно ефективно допоможе позбутися нагару на сковороді чи каструлі.