Креативно і з користю: чим замінити кубики льоду

Кулінарні підказки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як охолодити напої без льоду
Заміна кубикам льоду. Фото: burnyourkitchen.com.ua

У спекотний день приємно охолодитися напоєм з льодом

Відмінно смакують влітку прохолодні напої до яких часто додають оригінальні кубики льоду. Навіть звичайна вода одразу стає прохолодною і миттєво освіжає. Але не завжди вдома є спеціальні форми для льоду, тому ми пропонуємо відмінний спосіб охолодити напої без них.

Якщо у вас відсутні форми для льоду, можна знайти їм чудову альтернативу. Чим можна замінити лід, розповідає канал Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Надзвичайно простий, швидкий та легкий спосіб, який відмінно охолодить будь-який напій чи воду. Ним користуються вже досить давно. Потрібно заморозити у морозильній камері великий виноград. Він стане холодним значно швидше, ніж вода у формах для льоду.

Коли ви захочете охолодити сік, компот чи чай, просто додайте у склянку кілька виноградин. Виноград зберігатиме смак незмінним, на відміну від льоду, який після того, як розтане, може змінювати смак.

Також це чудовий спосіб додати приємного смаку воді. Пред тим, як покласти у келих виноград, потрібно злегка постукати його, щоб порушити цілісність шкірки. Тоді, коли він почне розтавати, сік змішуватиметься з водою та підсолоджуватиме її.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна швидко охолодити скляну пляшку з напоєм. Це чудовий спосіб, коли гості вже на порозі!