Не розбавляйте: три лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити чай

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, з чим пити шампанське на Новий рік. Тепер ділимось порадами, які допоможуть значно швидше охолодити чай до комфортної для пиття температури.

Коли ви збираєтесь вранці і встигаєте випити чай до виходу, часто він так і залишається недопитим. Річ у тім, що якщо напій виявляється занадто гарячим, то не кожен дочекається його охолодження. Про лайфхаки, які допоможуть знизити температуру напою, розповідаємо разом із pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звісно, ​​чай можна розбавити холодною водою. Однак смак чаю після цього залишить бажати кращого. Є кілька способів, які допоможуть остудити чай, нічого не додаючи до нього.

Переливання

Потрібно підготувати другу чашку - чисту та суху. Після цього переливаємо чай з однієї посудини до іншої. Цей нехитрий спосіб дозволяє дуже швидко зробити температуру напою комфортною. Адже чай охолоджується і об холодну чашку, і в процесі переливання.

Блюдце

Чай, налитий в блюдце, охолоне дуже швидко. Адже це широка та неглибока посудина, в якій більший розмір поверхні рідини, і вона швидше охолоджується.

Ложка

Виявляється, ложка (особливо якщо обдати її холодною водою) помітно прискорює охолодження напою. Річ у тім, що температура ложки набагато нижча за температуру рідини. Також її можна попередньо покласти в морозилку - так буде ще швидше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оберіть той спосіб, який вам більше подобається. Також ми розповідали, як відрізнити справжню каву від неякісної підробки.