Оригінально і не так, як у всіх! Цікава подача льоду

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото шампанське у відерці
Фото: fama.ua

Гарне оформлення льоду у відерці з шампанським

Здивувати і приголомшити гостей за столом можна не лише смачними стравами та розумними розмовами. Важливе значення має і красиве сервірування та подача. Якщо плануєте пити шампанське, цей спосіб дивовижного льоду стане вам у пригоді.

Кожна господиня мріє, щоб її вечірка запам’яталася відвідувачам. Тому вона докладає значних зусиль для придумування кращих рецептів страв та оформлення приміщення. Канал Лайфхакер.юа пропонує спробувати вразити гостей незвичайним льодом у відрі з шампанським.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що вам знадобиться:

  • живі квіти на вибір, краще з міцними бутонами;

  • вода;

  • повітряні кульки.

Для початку необхідно відділити бутони від стебла. Досить оригінально будуть дивитися троянди, піони, але можна експериментувати з різними квітами.

На фото жінка відрізає бутони квітів
Фото: Лайфхакер.юа

Наступним кроком буде помістити бутон квітки у повітряну кульку. Намагайтеся робити це обережно, щоб не пом’яти пелюстки.

На фото розміщення бутона у кульці
Фото: Лайфхакер.юа

Після того, як бутон опиниться всередині, кульку наповнити водою до бажаного розміру. Потім добре зав’язати її та покласти у морозильну камеру. На одне відро з шампанським йде 8-12 кульок.

Коли кульки повністю замерзнуть, потрібно обережно вивільнити лід з кульки та гарно скласти у відерце з шампанським. Ваші гості точно будуть у захваті, адже така подача нікого не залишить байдужим.

На фото кульки з льоду
Фото: Лайфхакер.юа
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна повторно використати роликовий дезодорант . Адже не потрібно поспішати викидати його після закінчення рідини.