Мало хто знає про цей трюк: лайфхак, який допоможе швидко охолодити їжу 

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, чому не варто зберігати ополоник в каструлі з готовою їжею. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе швидко охолодити готову їжу. У кожного хоч раз траплявся випадок, коли ви готували їжу і мали швидко поїсти, але не встигали дочекатися, поки страва охолоне до комфортної температури.

Є один цікавий лайфхак, який дозволить швидше поїсти і не чекати, поки страва охолоне. Про нього розповіли на порталі Ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як охолодити їжу

Щоб швидко остудити гарячу їжу, підготуйте тарілку, на якій її будете подавати. Нічого особливо складного робити не треба - просто покладіть у морозильну камеру на кілька хвилин перед тим, як почати їсти.

Холодна тарілка допоможе їжі охолонути швидше. Так ви зможете насолодитися нею так, щоб не обпектись. Цей метод особливо корисний, якщо ви не хочете довго чекати, поки їжа охолоне, або кудись поспішаєте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, якщо ви хочете швидко і безпечно поїсти гарячу їжу, скористайтеся цим простим лайфхаком. Також ми розповідали про хитрий трюк, який врятує контейнери для їжі від неприємного запаху.